Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ





      Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η ΧΑ προσπαθεί να ανοίξει μέσα στο επόμενο διάστημα τα γραφεία της και στην πόλη του Ρεθύμνου. Βλέποντας την δράση της ΧΑ, όπου δεν είναι άλλη παρά τραμπούκικες επιθέσεις σε μετανάστες ,αριστερούς, προοδευτικούς και δημοκράτες καταλαβαίνουμε πως το άνοιγμα των γραφείων τους θα είναι ο χώρος οργάνωσης όλων αυτών των επιθέσεων. Αποκορύφωμα όλων των επιθέσεων ήταν η πρόσφατη δολοφονία του Πακιστανού εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν στην Αθήνα στις 17 Γενάρη από τους νεοναζί της ΧΑ. Σε όποια πόλη έχουν ανοίξει γραφεία αυτοί οι συμμορίτες οι προπηλακισμοί και τα μαχαιρώματα είναι καθημερινό φαινόμενο.
        Οι χρυσαυγίτες που παριστάνουν τους αντισυστημικούς δεν επιτέθηκαν ποτέ σε κάποιον τραπεζίτη, βιομήχανο, εφοπλιστή που σήμερα έχουν φέρει τον λαό σε αυτήν την εξαθλίωση, αλλά αντίθετα τους είδαμε πριν λίγο καιρό να προτείνουν μέσα στη βουλή την κατάργηση της φορολογίας των εφοπλιστών και πολύ πρόσφατα την ενοικίαση ελληνικών νησιών σε ξένους επενδυτές. Στην πραγματικότητα οι δολοφόνοι νεοναζί της χρυσής αυγής χτυπάνε τους αδύναμους και αδικημένους και εξυπηρετούν το σύστημα και τους ισχυρούς.
         Η Χρυσή Αυγή είναι συμμορία νεοναζί , απόγονοι του Χίτλερ, των ταγματασφαλιτών και των γερμανοτσολιάδων. Είναι ένα κόμμα τραμπούκων φασιστών με τις πιο καθυστερημένες και εμετικές αντιλήψεις. Οι ρατσιστικές πολιτικές της συγκυβέρνησης τους δίνει το πάτημα για να εντείνουν την δολοφονική τους δράση. Μόνο ένα πλατύ, μαζικό και ενωτικό αντιφασιστικό κίνημα μπορεί να μπει εμπόδιο στη φασιστική απειλή.
Καλούμε λοιπόν όλες και όλους τους πολίτες, καθώς και  σωματεία, φορείς και συλλόγους του Ρεθύμνου να δείξουν πως οι νεοναζί είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη μας όπως και τα γραφεία τους, τα κέντρα οργάνωσης ναζιστικών επιθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου